HEM OCH INTERIÖR

 

AMANDA BARKSELL

INREDNINGSSTYLIST

Att arbeta som inredare och stylist har alltid varit ett naturligt val sedan jag var liten. Då jag ofta fick agera som smakråd och ge tips inför släkt och bekanta. Jag har alltid haft ett speciellt öga för detaljer, färg och form, så har jag alltid velat utveckla detta till något större. Idag är jag 26 år och uppvuxen i staden Växjö.

OM

Vem är då Amanda B?

 

Jag kombinerar nya saker med gamla. Från olika tidsepoker, olika material, färger och former. Jag får saker och ting att lyfta varandra, till oanade höjder. Samtidigt ge varandra oväntade men passande kontraster och ett helt nytt uttryck. Att skapa en röd tråd i det hela är otroligt viktigt, en nyckel. Jag är självlärd och lever på min känsla och har sakta men säkert byggt upp insikter om vad jag kan och vad jag är bra på. En känsla är inget man kan läsa sig till, den måste finnas där från början. Människor förlitar sig på mig och känner sig trygga då de vet att resultatet alltid blir bra! Min arbetsplats är över hela vårt land, men jag utgår från Växjö.

 

Jag och min sambo bor idag på en gård tidigt 1800-tal som köptes då vi var 21 år respektive 22 år gamla, belägen i södra Småland. Vi har med varsam hand tagit fram den äldre charmen som en gång funnits. Framför allt äldre hus, i kombination av historia är något som ligger mig väldigt nära, även byggnadsvård. Här i vårt hus får jag utlopp för alla idéer. Alltid är det något nytt man kommer på och vill förverkliga. Mitt hjärta klappar extra hårt för antika föremål och möbler, gärna 1700-tal och tidigt 1800-tal som bär på historia och äkta patina. Känslan i en riktig 1700-tals möbel kan ge mig gåshud. Inte så konstigt kanske. Redan som 10-åring då jag började gå på antikmässor med min mormor. I takt med att intresset har ökat så har även favoritföremålen blivit äldre och äldre. Det är kontrasterna mellan antikt och nytt som insprirerar och tilltalar!

 

Ett annat stort intresse är att rita och illustrera, precis som med intresset för heminredning och antika föremål så började jag i väldigt tidigt med detta. Det är dessa pusselbitar som gör mig till den jag är idag. Intresset har idag utvecklats till en webshop, Littlepapershop, där jag säljer mina illustrationer efter ett eget koncept.

 

Kika gärna in på mitt Instagram konto med namn Amandabrk. Här lägger jag upp bilder från vår gård och det vi gör. Idag är det flera tusen som följer min dag och inspireras!

Ni kan även se mer av mina illustrationer på Instagram med namn, Littlepapershop och även på Facebook. www.facebook.com/littlepapershop.se (länk finns nedan)

 

Företaget innehar F-skattsedel.

 

.

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MIG!

RING

Amanda Barksell

073-7178233

SKRIV

www.Amandabarksell.se email: info@amandabarksell.se www.LittlePaperShop.se email : info@littlepapershop.se

www.Framtidensbyggnadsvard.se ovanstående

Instagram Facebook

 

Amandabrk www.facebook.com/littlepapershop.se

Littlepapershop

FÖLJ OSS PÅ: