HEM OCH INTERIÖR

 

AMANDA BARKSELL

INREDNINGSSTYLIST

MINA TJÄNSTER

 

Att anlita en inredare och stylist kan låta väl så drastiskt och ambitiöst. Jag är en vanlig tjej på 26 år som brinner för inredning och för att skapa. Detta vill jag dela med mig av genom att hjälpa personer med sin personliga stil och andra funderingar i sitt hem.

 

INREDNINGSKONSULTATION AV DITT HEM.

Behöver du hjälp med ditt nya hem eller ditt befintliga hem? Är det en speciell stil du vill ha men kanske inte riktigt får till? Även funderingar, kreativa tips och råd för att hitta din personliga stil eller för ar att få en enhetlig stil i ditt hem. Då står jag till förfogande.

 

Jag besöker dig/er och kikar i ert hem. Stort som smått, villa, lägenhet, hus, nytt eller gammalt, storlek eller ålder spelar ingen roll. Vi går på plats igenom en helhetslösning med färgsättning, materialval, möblering och funktionalitet. Det ska ju faktiskt vara en plats att verkligen trivas i, och även uppfylla vissa funktionskrav för att det ska fungera i längden. Jag anpassar mig efter era önskemål och efter er stil, tycke och tänk. Behöver du hjälp med att finna nyare möbler eller kanske äldre möbler så är det något jag hjälper till med också.

 

Jag ger er en muntlig konsulation på plats, samt efter mötet så skriver jag ned en skriftlig sammanfattning av det vi gått igenom. Det kan vara svårt att komma ihåg allt på en gång. Där får ni en specifik lista över de områden och detaljer som bör ses över. Om du endast föredrar en muntlig konsulation på plats eller båda delarna, så går det givetvis bra. Jag anpassar mig till dig som kund. Priserna skiljer lite därimellan.

 

Inredningskonsultation av ditt hem, muntlig: 500 kr / timme inkl moms.

Muntlig samt skriftlig: 600 kr / timme inkl moms.

 

INREDNINGSKONSULTATION DISTANS.

Om det är långt avstånd mellan mig och dig som kund så kan jag stå till tjänst även på distans. Jag ber er att skicka foton på de rum/plats ni önskar att få hjälp med. Jag går igenom fotona och skriver ned en skriftlig sammanfattning på de tips och råd som jag tycker är användbara för just er. Samt även samtal per telefon då vi kan prata igenom era funderingar. Tjänsten går till som ovan med kontakt via mejl och telefon. Jag tar betalt för tjänsten per rum. Har du väldigt många rum du behöver hjälp med? Då kan vi komma fram till ett rabatterat pris. Allt går att ordna, ingen plats är för stor eller för liten.

 

Inredningskonsultation distans, pris per rum:

0-50 kvm: 300 kr inkl moms.

50-200 kvm: 450 kr inkl moms.

 

INREDNING AV OFFENTLIG MILJÖ OCH LOKAL

Är ni ett företag som behöver hjälp med inredningen i era nya eller befintliga lokaler? Jag hjälper då er med färgsättning, materialval, möblering och funktioner som ska finnas. Jag ger er inspiration och kataloger där ni kan kika på möbler som ni tror kan passa in i lokalen. Om inte så tar jag ansvaret för möblerna. Jag kontaktar möbelföretag och sköter all kontakt mellan företag til leverans. Samt skaffar egna detaljer som kan höja trivsamheten ytterligare. Mitt mål är att skapa en arbetsplats/lokal som ska fungera till det som det är ämnat för. Det ska vara en trivsam plats att komma till varje dag som utgör en enhetlig stil och som är anpassad efter ert koncept.

 

Kontakta mig så pratar vi vidare kring era funderingar och en offert.

 

 

STYLING I BUTIK/TIDNING

Ny säsong och nya stilar, trender och årstider. Det är mycket man ska anpassa sig till vis styling. Det kan ibland vara krångligt att skapa något på liten yta eller kanske en stor yta som ska inspirera människor och även fånga det där lilla extra som folk kommer ihåg och tar med sig. Samtidigt vara nytänkande och egen. Det ska även finnas en enhetlig stil och ton som är viktig, och som passar ert affärskoncept.

 

Jag brinner för att skapa och har ett speciellt öga efter detaljer. När jag inreder så använder jag mig av både nya såväl gamla saker, även antika. Loppisfynd, design, billigt som dyrt. Stort som smått. Jag får saker och ting att lyfta varandra, få de att framhäva varandra på ett nytt sätt och skapa charmiga och oväntade kontraster. Jag anpassar mig efter materialval, struktur, färgval och former. Allt ska passa tillsammans och för att lyckas så behövs den viktiga "röda tråden" för att skapa ett enhetligt intryck. Jag skapar nya användningsområden för saker och ting. Så som man aldrig kanske upplevt det förut. Jag har ett eget förråd med rekvisita, som jag gärna adderar vid uppdraget.

 

Är du intresserad av ett stylinguppdrag av mig i din butik eller tidning, reklam så är du välkommen att kontakta mig så pratar vi vidare.

 

HOMESTYLING INFÖR VISNING OCH FÖRSÄLJNING.

Ska du sälja din lägenhet, hus, gård eller kanske din sommarstuga? Att anlita en inredare/stylist kan få slutpriset att öka med flera procent. Jag besöker er och hjälper till att se bostaden med nya ögon. Framhäver det speciella och charmiga med just din bostad som kan få det att nå ut till fler människor. Vi går igenom det som bör plockas undan, vad som kan tänkas stå framme vid visning och vad vi ska addera för att skapa extra stäming. Jag hjälper er även med utomhusmiljö som balkong, uteplats, veranda eller närliggande trädgård. Jag ger er tips och bra råd för att din bostad ska visa sin rätta sida, ute och inne, för att nå ut till fler köpare. Jag ger er så snart som möjligt en skriftlig dokumentation på vad vi har gått igenom, därefter så gör ni själva det praktiska. Tjänsten är avdragsgiltig:

 

Priser per kvm:

0-100 kvm: 500 kr inkl moms.

100-200 kvm: 1200 kr inkl moms.

+200 kvm: 2000 kr inkl moms.

 

Eller låt mig göra hela jobbet. Jag möblerar om de möbler som bör flyttas och tar bort saker som inte bör stå framme vid visning. Jag adderar egna detaljer som framhäver din bostad.

 

Kontakta mig så pratar vi vidare om en aktuell offert.

 

 

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MIG!

RING

Amanda Barksell

073-7178233

SKRIV

www.Amandabarksell.se email: info@amandabarksell.se www.LittlePaperShop.se email : info@littlepapershop.se

www.Framtidensbyggnadsvard.se ovanstående

Instagram Facebook

 

Amandabrk www.facebook.com/littlepapershop.se

Littlepapershop

FÖLJ OSS PÅ: